Kan vi öva upp vår medialitet?

publicerat i Häxkonster, Meditation & Mindfullness, Tarotkort;
Ny vecka i avtagande måne. Jag älskar hösten, särskilt oktober. Sitter på Kafe Esaias idag och arbetar med nytt projekt för en kund. Tänkte ge er lite tips för att öka er medialitet och intuition. Många tror att bara de som är födda med gåvan är mediala men vi kan alla. Många vet inte om det bara. Som om vi stängt ett av våra sinnen och glömt bort det. Ibland påminns vi, när vi vet vem som ska ringa eller drömmer saker som inträffar.
Här är lite övningar och saker du kan göra för att väcka din intuition så att du kan börja använda den!

1.  Meditation är nyckeln men om du inte vill meditera kan du istället sitta tyst cirka 15 minuter om dagen. Notera vad för tankar som kommer till dig och skriv gärna ned dem efter.

2.  Använd bergskristall eller ametist. De här stenarna kan hjälpa dig att öppna ditt inre seende. Lägg en av stenarna mitt på pannan (på tredje ögat) när du mediterar eller sitter tyst. Du kan även ha dem i kuddfodralet på natten.

3.  Drick té av fullmånevatten och örter som ökar din medialitet. Några är ros, anis, kanel, jasmine, vanilj.

4.  Testa att hålla på med någon typ av spåverktyg för att utveckla dina mediala sidor. Tarotkort, pendel eller I ching till exempel.

5.  Ät mindre kött. En vegetarisk diet sägs ge ökad medialitet. Makrobiotisk mat eller rawfood ska vara idealt. Och träna, yoga eller dans tex.

Kommentera inlägget här :