Princess i bägare ❤☆

publicerat i Tarotkort;
En av mina allra bästa - Elin Mårtensson. Det sägs att vi har flera själsfränder, sådana som vi delat många liv med och har speciella band till. De får oss att utvecklas och växa. Och att känna oss hemma. Elin är en av mina. Och hennes personlighetskort i tarot är Prinsessa i bägare. Bägarprinsessorna är fantasifulla, kreativa och charmiga individer. De har mycket energi, stora drömmar och rika känsloliv. Är generösa, uppmärksamma på andra och genuint omtänksamma och kärleksfulla. De har stark intuition och spiritualitet. Kanske är de lite magiska. Ett av mina favoritkort iallafall.
Stora Arkanan-kortet Stjärnan som visar var Elin är i livet har med sig ljusa och klara energier. Personlig utveckling, inspiration och kreativitet. Kortets nyckelord är "hopp" och det kommer ofta upp under perioder i livet när vi varit lite förvirrade för att visa att vi är på väg mot en ljusare och klarare tillvaro. En inre upplysning! Elin hittar ni till vardags på Spotifys Stockholmskontor och ungefär veckovis i podden Snackepåsen. Hon är också ett orakel inom naturmedicin, och som bägarprinsessan antyder med sina konstnärliga aspekter, en skrivartalang. Ni kommer säkert kunna köpa en roman av henne snart så kom ihåg namnet ★

Att tro

publicerat i Häxkonster, Tarotkort;
Läste kort om kärlek ikväll för min vän. Det såg fint ut. Hon håller på att lämna ett gammalt, trasigt förhållande bakom sig och ska snart träffa den stora kärleken (eller iallafall en av dom). Hon, som ibland är osäker på livet, frågade mig: hjälper det att tro? Att tro att detta ska ske? Ja baby. Att tro tror jag på, generellt. Tron på oss själva, på det vi vill åstakomma. I magi pratas det ofta om viljestyrka, vår eld. Finns en vilja finns en väg. Men lika viktigt; vi måste också tro. Veta att det vi vill ha kommer till oss. Det är kombinationen som kan flytta berg, stark vilja + djup tro.