Magisk nymåne

publicerat i Astrologi, Meditation & Mindfullness, Månkraft;
Det är en sån himla magisk nymåne nu. Månen, solen och Venus är i Skorpionens tecken och inatt var det solförmörkelse. Skorpionen är passion, kärlek, intensiva känslor, spirualitet och sådant och idag är det dessutom Venus dag (fredag). Margareta Hedin skriver jättebra om nymånen och alla astrologiska aspekter på Astrobloggen här!
Gör en nymåneritual babys för att få magisk hjälp med era planer. Nu börjar allt på nytt här finns förslag på hur <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Skulle vara jättefint om du ville ha en kortdragning igen för läsare?

Svar: ska bli snart, måste ha lite tid att dra och så bara när jag lägger upp
Ebba

2:a kommentar, skriven , av Susanna Maria J:

Grymma naglar ;D <3

Svar: Ja visst är dom coola! <3
Ebba

3:e kommentar, skriven , av Jessica:

Hej! Jag undrar hur hur du ser på ödet? Jag har känslan av det finns vissa förutbestämda händelser som infaller oavsett hur våra "aktiva" handlingar, vad tror du? Tack för en bra blogg!

Svar: Hej och tack <3 Jag tror på reinkarnation och att vi lever våra liv på jorden för att lära oss och utvecklas. Att vissa saker vi ska gå igenom eller människor (andra själar) vi ska möta i den här livstiden bestäms i den andra dimensionen innan vi föds här. Så ja, jag tror absolut på ett slags öde. Hur vi hanterar situationerna och relationerna är nyckeln till hur mycket vi utvecklas och lär oss. Och där kan sådant som tarotkort hjälpa till att guida oss rätt. Tack för en intressant fråga!
Ebba

4:e kommentar, skriven , av Mia:

Hej! Du har jättefina bilder i din blogg!

Kommentera inlägget här :