Få ditt personlighetskort

publicerat i Tarotkort;
Vilket tarotkort representerar din personlighet? Baserat på när du är född kan man räkna ut det med ett numerologiskt system, typ som stjärntecken. Lämna en kommentar med din födelsedag + födelseår så får du veta ditt personlighetskort. Utifrån kortet berättar jag lite om dig.
Mitt eget personlighetskort är Styrkan (som även är ett av mina födelsekort).
Kör! X

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Janine:

23 maj 1988

Svar: Hej! Ditt personlighetskort är Eremiten vilket innebär att du är mycket självständig och sökande. Du letar efter din inre sanning och är ofta en djup person. Många kommer till dig för att få råd och du skulle passa att jobba som tex terapeut eller forskare.
Ebba

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

21 september 1980

Svar: Ditt personlighetskort är Kejsarinnan! Du är kreativ konstnärlig och kärleksfull och älskar att se saker växa - familj eller kreativa projekt. Du är sensuell och ofta poppis. Dina sämre sidor kan vara lathet och svartsjuka.
Ebba

3:e kommentar, skriven , av anonym:

22 mars 1991

Svar: Du har Eremtien som personlighetskort. Du är mycket självständig och sökande. Du letar efter din inre sanning och är ofta en djup och spirituell person, meditation passar dig. Många kommer till dig för att få råd och du skulle passa att jobba som tex terapeut, författare eller forskare. Du kan ha en tendens att dra dig undan men du behöver absolut inte vara inåtvänd, en känd person med eremiten som personlighetskort är tex Tyra Banks!
Ebba

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

5 mars 1993 :)

Svar: Ditt personlighetskort är också Kejsarinnan! Du är kreativ konstnärlig och kärleksfull och älskar att se saker växa - familj eller kreativa projekt. Du är sensuell tillgiven och ofta poppis och drar många människor till dig. Du uppskattar det fina i livet. Dina sämre sidor kan vara lathet och svartsjuka.
Ebba

5:e kommentar, skriven , av Leila:

9 december 73
tack!

Svar: Ditt kort är Hierofanten. Du går din egen väg och är den typen av person som gör motstånd mot orättvisor. Du är ofta en ledarfigur och har starka övertygelser. Ofta är du mycket spirituell.
Ebba

6:e kommentar, skriven , av Benjamin :

26 maj 1989

Svar: Benjamin <3 ! Ditt kort är Kejsaren. Du är målmedveten, får saker att hända och har kanske mer makt över människor än du tror. Ofta är du en medelpunkt bland vänner. När du bestämmer dig för något går du väldigt långt!
Ebba

7:e kommentar, skriven , av Esmeralda:

27 november 1991

Svar: Ditt kort är Kejsaren. Du är målmedveten, viljestark och ofta en ledarfigur. När du bestämmer dig för något går du väldigt långt och du blir ofta framgångsrik!
Ebba

8:e kommentar, skriven , av Emelie:

16 juli 1989

Svar: Ditt kort är Hierofanten. Du går din egen väg och är den typen av person som gör motstånd mot orättvisor. Du är ofta mycket spirituell och har starka övertygelser. Familj är viktigt för dig och andra kommer ofta till dig för att få råd och hjälp.
Ebba

9:e kommentar, skriven , av Carolina:

21 jan 1978

Svar: hej Carolina! Ditt kort är Styrkan. Du har mycket energi och stor drivkraft. Du är passionerad, karismatisk, hängiven och eldig. Du gillar att ha roligt. Din svaghet är att du har en tendens till att bli deppig ibland.
Ebba

10:e kommentar, skriven , av elin:

26 juli 88

Svar: Elin <3 du har Hierofanten. Du är ofta mycket spirituell och har starka övertygelser. Du har kontakt med högre makter. Familj och nära vänner är viktiga för dig och andra kommer ofta till dig för att få råd och hjälp. Du går din egen väg och gör motstånd mot orättvisor.
Ebba

11:e kommentar, skriven , av Emm:

5 dec 1989 :)

12:e kommentar, skriven , av Emm:

5 december 1989
:)

Svar: Du har kortet Rättvisan! Du är en balanserad och rättvis person med ett klart intellekt. Du ser alltid till båda sidor och väger dina beslut. Du är ärlig och öppen och omtyckt av många. Bland dina kraftdjur finns fjärilar!
Ebba

13:e kommentar, skriven , av Flora Waardahl:

23 augusti 79

Svar: Floris <3 Ditt kort visar att du är eftertänksam och noga går igenom saker för att ta dina beslut. Ditt kort är det mest mystiska av alla tarotkort - Hanged Man - som är det som gjort att mystiker intresserat sig för tarot. Du bär på någon hemlighet, något inre vetande som andra inte ser. Du guidas av något och tar nästan alltid rätt beslut och säger rätt saker.
Ebba

14:e kommentar, skriven , av Hanna:

19880429

Svar: Du har Hierofanten. Du är ofta mycket spirituell och har starka övertygelser. Du har kontakt med högre makter. Familj och nära vänner är viktiga för dig och andra kommer ofta till dig för att få råd och hjälp. Du går din egen väg och gör motstånd mot orättvisor.
Ebba

15:e kommentar, skriven , av Kalle:

23 december 1975

16:e kommentar, skriven , av Emm:

Åhh det är sjukt! Jag har alltid känt ett oförklarligt band till mitt kraftdjur fjärilen. Kanske därför jag kände att jag skulle tatuera in en fjäril på kroppen för att alltid ha den med mig. :)

Svar: wow vad coolt! <3
Ebba

17:e kommentar, skriven , av Kalle:

23 december 1975

Svar: Ditt kort är Kejsarinnan. Du är kreativ konstnärlig och kärleksfull och älskar att se saker växa - familj eller kreativa projekt. Du är tillgiven och ofta poppis och drar många människor till dig. Du uppskattar det fina i livet. Dina sämre sidor kan vara svartsjuka.
Ebba

18:e kommentar, skriven , av ♫♪ sandra:

vilka fina kort!
10 augusti 1993 :)

Svar: Hej ♫! Ditt kort är Kejsaren. Du är målmedveten, får saker att hända och är ofta en medelpunkt bland vänner. När du bestämmer dig för något går du väldigt långt. Du blir ofta framgångsrik och är en ledartyp. Dessutom är du lojal och pålitlig.
Ebba

19:e kommentar, skriven , av Malin - MalinBelle.com:

5 september 1990.

Jag hittade förresten din blogg först igår men tycker att den är väldigt intressant och la till den på Bloglovin' direkt! :) Jag ser fram emot att fortsätta följa dig och din blogg!

Svar: Vad roligt, tack :) Ska kolla in din blogg också! Ditt kort är Vagnen /The Chariot. Du har en väldigt stark vilja och ett stort driv. Du är hängiven och blir ofta framgångsrik inom det du vill göra. Mary-Kate och Ashley Olsen är kända The Chariot-personligheter :)
Ebba

20:e kommentar, skriven , av Malin - MalinBelle.com:

Vad roligt att jag har något gemensamt med dem, jag är ett stort fan av dem båda! :D Det kanske är en anledning till att jag gillar dem (fast att jag inte vetat om det innan) att vi alla tre har The Chariot-personligheter? :)

Svar: Vad kul! Så är det säkert :)
Ebba

21:e kommentar, skriven , av Anonym:

22 januari 1992

Svar: Du har kortet Rättvisan! Du är en balanserad och rättvis person med ett klart intellekt. Du ser alltid till båda sidor och väger dina beslut. Du är ärlig och öppen och omtyckt av många.
Ebba

22:e kommentar, skriven , av Helena:

8 juni 73

Svar: Ditt kort är Vagnen /The Chariot. Du har en väldigt stark vilja, stark personlighet och ett stort driv. Det händer mycket runt dig. Du är hängiven och blir ofta framgångsrik.
Ebba

23:e kommentar, skriven , av Johanna:

19870403

Svar: Du har Hierofanten. Du är ofta mycket spirituell och har starka övertygelser. Du har kontakt med högre makter. Familj och nära vänner är viktiga för dig och andra kommer ofta till dig för att få råd och hjälp. Du går din egen väg och gör motstånd mot orättvisor.
Ebba

24:e kommentar, skriven , av Jessica:

19720813

Svar: Ditt kort är Kejsaren. Du är målmedveten, får saker att hända och är ofta en medelpunkt bland vänner. När du bestämmer dig för något går du väldigt långt. Du blir ofta framgångsrik och är en ledartyp. Dessutom är du lojal och pålitlig.
Ebba

25:e kommentar, skriven , av Josefine:

14 april 1989

Svar: Hej tjejen! Du har ett av mina favoritkort som personlighetskort, Eremtien. Det visar att du är mycket självständig och sökande. Du letar efter din inre sanning och är ofta en djup och spirituell person, meditation passar dig. Många kommer till dig för att få råd och du skulle passa att jobba som tex terapeut, författare eller forskare. Du kan ha en tendens att dra dig undan men det är ju för att du har ett så rikt inre liv.
Ebba

26:e kommentar, skriven , av Alexandra:

9 November 1996 !

Svar: Hej Alexandra! Du har också Eremiten som kort. Är självständig och sökande. Du letar efter din inre sanning och är ofta en djup och spirituell person, meditation passar dig. Många kommer till dig för att få råd och du skulle passa att jobba som tex terapeut, författare eller forskare. Du kan ha en tendens att dra dig undan men det är ju för att du har ett så rikt inre liv.
Ebba

27:e kommentar, skriven , av Elin:

19 oktober 1984

Svar: Hej! Ditt personlighetskort är De Älskande. Mycket i ditt liv handlar om relationer till andra, romantiska och andra. Du gillar att ha människor runt dig och mår bäst när du är i en relation. Ibland är du lite blyg. Att göra val kan vara svårt för dig men när du väl bestämt dig är du dedikerad.
Ebba

28:e kommentar, skriven , av Anonym:

1 januari 86

Svar: Du har kortet Rättvisan! Du är en balanserad och rättvis person med ett klart intellekt. Du ser alltid till båda sidor och väger dina beslut. Du är ärlig och öppen och omtyckt av många.
Ebba

29:e kommentar, skriven , av Jezze:

11 maj 1990

Svar: Du har också kortet Rättvisan! Du är en balanserad och rättvis person med ett klart intellekt. Du ser alltid till båda sidor och väger dina beslut. Du är ärlig och öppen och omtyckt av många.
Ebba

30:e kommentar, skriven , av Anonym:

18 feb 1980
xo

Svar: Ditt kort är Styrkan. Du har mycket energi och stor drivkraft. Du är passionerad, karismatisk, hängiven och eldig. Du gillar att ha roligt. Din svaghet är att du har en tendens till att bli deppig ibland.
Ebba

31:e kommentar, skriven , av steph:

25 oktober 1991

Svar: Ditt kort är Lyckans Hjul! Du är alltid öppen för att hoppa på nya möjligheter och chanser. Ditt liv snurrar hela tiden med regelbunden förändring och nya perspektiv. Du har många olika typer av vänner och inspireras av alla människor.Kreativitet och en vilja att gå vidare och att vara i ständig rörelse och utveckling utmärker din personlighet. Du avskyr att känna dig fångad och att fastna i rutiner. Med Lyckans Hjul har du också turen på din sida i livet. Så våga chansa!
Ebba

32:e kommentar, skriven , av Nathalie:

2 juni 1985

Svar: Ditt kort är Kejsaren. Du är målmedveten, får saker att hända och är ofta en medelpunkt bland vänner. När du bestämmer dig för något går du väldigt långt. Du blir ofta framgångsrik och är en ledartyp. Dessutom är du lojal och pålitlig.
Ebba

33:e kommentar, skriven , av Anonym:

17/7-87

Svar: Ditt kort är Kejsaren. Du är målmedveten, får saker att hända och är ofta en medelpunkt bland vänner. När du bestämmer dig för något går du väldigt långt. Du blir ofta framgångsrik och är en ledartyp. Dessutom är du lojal och pålitlig.
Ebba

34:e kommentar, skriven , av Ylva:

22 april 1998

Svar: Du har kortet Rättvisan! Du är en balanserad och rättvis person med ett klart intellekt. Du ser alltid till båda sidor och väger dina beslut. Du är ärlig och öppen och omtyckt av många. Bland dina kraftdjur finns fjärilar!
Ebba

35:e kommentar, skriven , av Emma:

6 april 1994

Svar: Ditt personlighetskort är De Älskande. Mycket i ditt liv handlar om relationer till andra, romantiska och andra. Du gillar att ha människor runt dig och mår bäst när du är i en relation. Ibland är du lite blyg. Att göra val kan vara svårt för dig men när du väl bestämt dig är du dedikerad.
Spell Mink

36:e kommentar, skriven , av Lisa:

31a oktober 1991

Svar: Kära magiska Skorpion! Hoppas att du vet att ditt stjärntecken besitter de mest intuitiva egenskaperna. Ditt personlighetskort är Ditt kort är Vagnen /The Chariot. Du har en väldigt stark vilja och ett stort driv. Du är hängiven och blir ofta framgångsrik inom det du vill göra. Ofta en ledartyp.
Spell Mink

Kommentera inlägget här :