Att skriva

publicerat i Meditation & Mindfullness;
Jag vill ge er två tips. Det första är att skriva ned era drömmar direkt när ni vaknar. Det andra är att skriva en sida varje morgon innan ni börjar er dag med bara precis det som är i huvudet. Svammel eller ej. Tankarna blir klarare efter och ni lär känna er själva bättre.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Prinzessin:

Jag borde verkligen skaffa mig en drömbok. Dock brukar jag skriva ner dem på min blogg. Men i bland försvinner de ju så snabbt, speciellt de drömmar en vaknar ur för att sedan somna om. Hade en sådan mardröm i natt som ajg tror så här i efterhand var ganska spännande, men jag minns nästan inget.

Svar: Ja det är bra att skriva upp direkt - även om man bara antecknar några ord så gör det att man kommer ihåg den. Hade också mardrömmar i natt!
Ebba

2:a kommentar, skriven , av AH:

Vilken vacker bild

3:e kommentar, skriven , av Marita:

Sv: Tack så mycket :)
Vilken fin och matnyttig sida du har här då :)
Ska definitivt ta till mig tipset med avkok på ingefära nu när jag flyttar till nytt. Gör alltid en rening när jag flyttar till nytt boende och denna gången ska jag även använda mig av ditt tips :)
Vad är det för tarotlek du har på bilden i detta inlägg?

Svar: Vad kul att du tycker det! tack :) Ingefära är faktiskt min favoritrening, blir superhärlig energi efter. Tarotleken är "The Wild Unknown" av Kim Krans. Lycka till med din flytt!
Ebba

Kommentera inlägget här :