Tre sätt att använda dina tarotkort på

publicerat i Tarotkort;
1. Ett kort om dagen. Dra ett kort varje morgon för att se vad du ska fokusera på och vilka energier du har med dig. Blanda medan du tänker på din kommande dag och dra ett kort. Titta på det och känn efter vad bilden säger till just dig. Tyd kortet mer noggrannt om du vill. En meditativ stund för dig själv och ett bra sätt att lära känna korten. Ett alternativ är att du drar kortet på morgonen men lägger undan det och inte tittar på det förrän på kvällen och ser hur de stämde med din dag.2. Tyd dina drömmar med tarotkort. Om du kommer ihåg nattens dröm och vill veta vad den betyder kan du fråga korten. Blanda dem medan du tänker på drömmen. Dra tre kort. Kort ett berättar om influenserna. Vad bakåt i ditt liv fick dig att drömma detta? Kort två berättar hur din dröm gestaltades. Vad hände i drömmen och varför? Kort tre berättar hur drömmen påverkar dig framöver och hur den vill vägleda dig.3. Fråga korten. Fundera ut en fråga, vad som helst. Blanda korten och upprepa din fråga högt eller tänk på den. Dra tre kort och lägg ut dem framför dig. Kort ett visar bakgrunden till din situation, det som hänt tidigare och som påverkar. Kort två visar var du är nu. Kort tre visar framtiden och var situationen är på väg.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lina:

Love it!!!

Svar: <3
Spell Mink

2:a kommentar, skriven , av Ellen:

Har dragit ett kort om dagen sedan jag köpte mina kort men inte vågat mig på en läggning än. Ska prova nu!

Svar: kul!
Spell Mink

3:e kommentar, skriven , av Hanne:

Dina kort är så sjukt vackra. Var köper man dom?

Svar: ja visst är de! The Wild Unknown på nätet. Man får beställa från USA
Spell Mink

4:e kommentar, skriven , av S:

Vilken tarotbok använder du dig av? Den som visas på bilden? Rekommenderar du någon enkel men ändå lite djupare beskrivning på korten samt bakgrundsfakta på t ex. tarotkort eller kabbalah. Har Thoth-leken nämligen. Såg att Ziegler - själens spegel var populär.

Svar: Den på bilden är The Wild Unknown tarot guidebook. Den är väldigt fin men tillhör just deras kortlek som jag använder mycket. Jag tycker att de absolut bästa tarotböckerna är 78 degrees of wisdoom av Rachel Pollack som innehåller en hel del bakgrund och Kabbalah och 21 ways to read a tarot card av Mary K Greer. Kan även rekommendera Tarot Face to Face. Har inte läst Själens spegel.
Spell Mink

Kommentera inlägget här :